مجله

استفاده از وان پلاستیکی برای پرورش زالو

وان پلاستیکی برای پرورش زالو

یکی از مشاغلی که این روزها مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته، پرورش زالو است. پرورش زالو جزو مشاغل دشوار شناخته شده که درآمد بسیار بالایی دارد. برای شروع این کسب و کار علاوه بر داشتن سرمایه و دانش کافی، به تجهیزات کافی نیاز دارید. یکی از تجهیزات بسیار مهمی که در پرورش زالو اهمیت بسیار زیادی دارد، وان پلاستیکی است.

وان یا مخزن پلاستیکی به دلیل مزایای بسیار زیادی که برای پرورش زالو دارد، مورد توجه این کسب و کار قرار گرفته است. استفاده از وان پلاستیکی برای پرورش زالو در حال حاضر بیشتر از سایر روش‌ها مورد توجه قرار گرفته و افراد با تجربه این روش را برای پرورش آبزیان پیشنهاد می‌کنند. وان‌های پلاستیکی که در این کسب و کار استفاده می‌شوند باید ویژگی‌هایی داشته باشند که در این مقاله در دماوند پلمیر قصد داریم در خصوص آن بیشتر صحبت کنیم.

 

پرورش زالو در وان‌های پلی‌اتیلن چگونه است؟ 

استفاده از وان پلی‌اتیلن برای پرورش زالو موجب مدیریت بهتر نسبت به روش‌های دیگر همچون روش مزرعه‌ای می‌شود. مشکلات زیادی که ممکن است در پرورش مزرعه‌ای برای افراد به وجود آید، دیگر در این روش وجود ندارد و در نتیجه مرگ و میر زالوها تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند.

وان پلاستیکی برای پرورش زالو موجب کاهش و صرفه جویی در مصرف آب می‌شود. برای پرورش هر ۵۰ عدد زالو تنها ۱۰ لیتر آب نیاز است. بنابراین در یک مخزن یا وان ۱۰۰ لیتری می‌توان حدود ۵۰۰ زالو نگهداری کرد که این امر در روش مزرعه‌ای اتفاق نمی‌افتد.

یکی از نکات مهم برای پرورش زالو در مخازن پلی‌اتیلن این است که از قبل تعیین کنید زالوها را در یک محیط باز پرورش می‌دهید یا محیط بسته؟ اگر قصد دارید که زالوها را در یک محیط باز پرورش دهید، باید بدانید که به دلیل آسیب پذیر بودن این موجودات، ممکن است در اثر آلودگی یا دیگر حیوانات و حشرات دچار بیماری شوند و از بین بروند. بهتر است که وان‌ پلی‌اتیلن برای پرورش زالو را در یک محیط بسته قرار دهید تا در معرض آلودگی‌های محیط قرار نگیرند.

پرورش زالو در وان‌های پلی‌اتیلن

 

وان پلاستیکی برای پرورش زالو چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

ویژگی‌هایی که یک مخزن یا وان پلی‌اتیلن برای پرورش زالو باید داشته باشد به شرح زیر است:

  • مقاومت و استحکام بالا، وزن پایین و قابلیت حمل‌ونقل آسان
  • داشتن نشان ملی استاندارد و پروانه بهداشتی
  • دارا بودن خاصیت ضد خوردگی و چند لایه بودن در برابر تابش نور خورشید
  • قابلیت نصب آسان در مکان مربوطه
  • داشتن اتصالات محکم و ضد ضربه
  • داشتن گارانتی و خدمات پس از فروش
  • استفاده از مواد و متریال اولیه با کیفیت و آنتی یو وی

 

نکات مهم در خصوص خرید وان پلاستیکی برای پرورش زالو

برای خرید یک وان پلاستیکی برای پرورش زالو باید به دو نکته مهم توجه ویژه داشته باشید.

نکته اول: انتخاب یک مخزن یا وان با ظرفیت مناسب

در هنگام استفاده از وان پلی‌اتیلن برای پرورش زالو، اولین نکته‌ای که لازم است به آن توجه کنید، ظرفیت وان است. همانطور که در ابتدای مقاله هم به آن اشاره کردیم به طور میانگین برای هر ۵۰ زالو، 10 لیتر آب نیاز است. باید توجه داشته باشید که حجم آب و مخزن مورد نظر تناسب کافی با تعداد زالوها داشته باشد. به همین دلیل لازم است که قبل از خرید مخزن یا وان از این نکته اطلاع دقیق داشته باشید. همچنین با افزایش سن زالوها لازم است که آب مصرفی آن را نیز افزایش دهید. پس قبل از پرورش زالوها از تعداد دقیق زالو و حجم مصرفی آب اطلاعات کافی داشته باشید.

نکته دوم: نوع متریال و مواد استفاده شده در وان و مخزن

دومین نکته در هنگام خرید یک وان و مخزن پلی‌اتیلن توجه به متریال مصرفی در وان است. برخی از مواد مصرفی در مخزن‌ها موجب حساسیت زالوها شده و در نتیجه مرگ آن‌ها را به دنبال دارد. همچنین توجه داشته باشید که زالوها نسبت به بوی عطر و ادکلن حساسیت دارند و اگر این بوها در مخزن یا وان پلی‌اتیلن وجود داشته باشد، موجب تلفات زالوها می‌شود.

وجود متریال و مواد مصرفی بی کیفیت موجب مرگ زالوها می‌شود. همچنین مواد بی کیفیت، بو و موادی را از خود ساطع می‌کنند که موجب آسیب به زالوها می‌شود. بنابراین لازم است که قبل استفاده از  وان پلی‌اتیلن برای پرورش زالو به این نکته توجه داشته باشید.

 

مزایای استفاده از وان پلاستیکی برای پرورش زالو

وان پلاستیکی یا پلی اتیلن بهترین وان برای پرورش زالو است. همانطور که گفتیم این وان‌ها علاوه بر بهداشت بالا، وزن و حجم سبکی داشته و قابلیت حمل‌ونقل آسانی دارند. در ادامه می‌خواهیم مزایای استفاده از این وان‌ها برای پرورش زالو را بررسی کنیم:

  1. قیمت مقرون به صرفه: زمانی که در خصوص قیمت صحبت می‌کنیم، می‌توانیم مخزن پلی‌اتیلن را با مخازن دیگر برای پرورش زالو مقایسه کنیم که از نظر کیفیت و مقایسه قیمت، وان پلاستیکی در رتبه اول قرار می‌گیرد.
  2. بهداشتی و آنتی باکتریال بودن: همانطور که در بالا گفتیم محیط رشد زالوها اهمیت بسیار زیادی دارد و باید کاملا بهداشتی و آنتی باکتریال باشد. جدا از مواد و متریال با کیفیتی که در مخزن پلاستیکی به کار رفته، این مخازن کاملا بهداشتی بوده و نظافت در این وان‌ها نیز بسیار ساده است. بنابراین یک انتخاب کاملا مناسب برای پرورش زالو می‌باشد.
  3. مقاومت و استحکام بالا: یکی از مهم‌ترین مزایایی که وان‌های پلاستیکی دارند، مقاومت بالا در برابر ضربه‌های وارده است.  وان پلی‌اتیلن برای پرورش زالو استحکام بسیار بالایی داشته و در برابر خوردگی نیز بسیار مقاوم است.
  4. سازگاری با آب و سایر مواد: در پرورش زالو گاهی لازم است که برخی دارو یا مواد خوراکی را به وان پلاستیکی اضافه کنید. این وان‌ها با هر نوع موادی سازگاری دارند و واکنشی نشان نمی‌دهند. بنابراین بهترین انتخاب برای پرورش زالو هستند.
  5. حفظ دمای آب: یکی از مهم‌ترین مواردی که در پرورش زالو باید به آن توجه کنید، دمای آب است. دمای آب باید کاملا ثابت باشد و حتی در فصول سرد سال نیز نباید تغییرات دمای محسوسی داشته باشد. وان پلاستیکی این امکان را به شما می‌دهد که هیچ تغییر دمایی را احساس نکنید و دما کاملا ثابت بماند. دمای آب در این وان‌ها تا مدت زمان زیادی می‌تواند ثابت بماند.

 

برای یک کارگاه پرورش زالو چه تجهیزات و وسایلی لازم است؟

وسایل مورد نیاز برای پرورش زالو به شرح زیر است:

  • وان پلاستیکی یا پلی‌اتیلن
  • آب سالم با دمای ثابت و معین
  • پمپ هوای سالم
  • مخزن آب پلی‌اتیلن برای کلرزدایی
  • پمپ آب قوی و شیلنگ برای شست‌وشوی وان
  • دستگاه سختی سنج دیجیتال
  • پایه مناسب برای قرار دادن وان و حفاظ‌های فلزی
  • دماسنج قوی و مناسب

 

نتیجه گیری

در این مقاله در خصوص استفاده از وان پلاستیکی برای پرورش زالو صحبت کردیم. همچنین گفتیم که بهترین مخزن و وان برای کارگاه پرورش زالو، وان پلی اتیلن است؛ زیرا این وان‌ها مقاومت و استحکام کافی دارند و با متریال و مواد اولیه کاملا با کیفیت ساخته شده‌اند. حجم و ظرفیت مناسب مخزن‌ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، بنابراین توصیه می‌شود که قبل از خرید مخزن از تعداد و حجم زالوها مطلع شوید و سپس اقدام به خرید یک مخزن پلاستیکی از فروشگاه دماوند پلیمر کنید. همچنین پرورش زالوها در محیط بسته تاکید می‌شود، چرا که در محیط باز ممکن است زالوها در معرض آلودگی و‌ حشرات قرار بگیرند و آسیب ببینند.

بازگشت به لیست